top of page
IMG_4236 b.jpg

Sóc escriptor per a nens i adolescents, amb més de cent setanta llibres publicats. Les meves obres inclouen col·leccions per a escoles, biblioteques, llars i institucions públiques i privades d’arreu del país i de l’estranger. Escric novel·les, narracions breus, poesia i teatre. També sóc traductor i adaptador.

 

Els meus temes van des de la literatura fantàstica i els seus monstres fins a històries d’humor amb animals i objectes encantats. Produeixo també guions de llibres d'imatges sense textos fins a novel·les més denses per a joves.

 

Em vaig completar un postdoctorat en Tecnologies de la Intel·ligència i Disseny Digital a PUC-SP / Fapesp i vaig ser investigador visitant dues vegades a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB): a la Facultat de Ciències de la Comunicació i a la Facultat de Filosofia i Lletres. També em vaig doctorar en Comunicació i Semiòtica (PUC-SP / Fapesp), tinc màster en Comunicació i Sociabilitat (UFMG) i em vaig llicenciar en Lletres i en Periodisme. He estat investigador en altres universitats de fora del Brasil: l’Universitat Paris 8 (Psicoanàlisi), Universitat Paris 3 (Cinema) i Universitat de Buenos Aires (Psicoanàlisi).

 

Vaig rebre diversos premis en literatura i periodisme, entre els quals el “Premi Jabuti”, els segells “Molt Recomanable” i “Col·lecció bàsica de nens”, entre d'altres, i incentius de la prestigiosa Fapesp (Fundació de Suport a la Recerca de l’Estat de São Paulo) per a la publicació d’un llibre científic, i de la Biblioteca Nacional per a la traducció de les meves obres a l'estranger.

 

Si voleu més informació, només envieu-me un correu electrònic: adrianoescritor@yahoo.com.br

IMG_0548-2 cortado.jpg
Sobre

Contacte

  • Preto Ícone Facebook
  • Preto Ícone Instagram
  • Preto Ícone YouTube

        adrianoescritor@yahoo.com.br

               +55 11 94264-1805

whatsapp-social-media-icon-design-templa
Telefone icone.png
Carta envelope.png

Obrigado! Mensagem enviada.

Contato
bottom of page